Chandler keert terug naar Genie

John ChandlerJohn Chandler

John Chandler voegt zich opnieuw bij Genie als strategische accounts en business development manager voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Hij zal in het VK zijn gevestigd en de nieuw gecreëerde positie zal geen invloed hebben op de bestaande verkoopstructuur van Genie UK & Ireland.

Hij start vandaag en rapporteert aan de regionale vice-president van de verkoop en marketing Jacco de Kluijver. Hij zal direct verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van enkele strategische klantenaccounts. In nauwe samenwerking met Matt Skipworth, senior manager service-oplossingen, zal hij ook verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de ontwikkeling van de Genie Service Solutions.

Chandler werkte eerder samen met Genie UK van 2013 tot november 2016 als strategisch accountmanager. Hij verliet het bedrijf om zich bij JCB aan te sluiten als salesmanager voor nationale toegang. Voordat hij in 2013 bij Genie kwam, verbleef hij ongeveer zeven jaar bij Wolseley en HSS Hire.

Jacco de Kluijver zei: “Het was altijd een plezier om met John samen te werken en we zijn erg blij hem terug te hebben in het team. Zijn vaardigheden en ervaring zijn vanzelfsprekend. Voor Genie is klantenservice een topprioriteit. Met zijn kennis van de markt, de zakelijke uitdagingen van onze klanten en Genie producten en diensten, heb ik er alle vertrouwen in dat John’s veelzijdige capaciteiten waarde toevoegen aan onze verkoop- en serviceaanbiedingen voor klanten. ”

Chandler voegde eraan toe: “Ik ben heel blij dat ik terug ben. Genie is een echte wereldwijde marktleider die een niveau van productkwaliteit en innovatie ongeëvenaard biedt. Ik kijk er ook naar uit om weer lid te worden van het team en te werken in een omgeving waar direct contact met klanten wordt gewaardeerd als het fundament van elke zakelijke relatie. ”

“Zoals geïllustreerd door een recente reeks strategische overnames, is de Europese markt van vandaag zeer concurrerend. Als gevolg hiervan is het voor veel verhuurbedrijven een zaak van groot belang om hun bedrijfssucces op de lange termijn te consolideren. Bovendien, in een tijd waarin de veiligheidsnormen en technologie op een hoger niveau zijn dan ooit tevoren, zijn geschoolde technische resources schaars. Het correct onderhouden en veilig bedienen van machines is steeds minder vanzelfsprekend, en het is verontrustend om te zien dat normen in tegenspraak zijn met de verwachtingen. “

Overig nieuws