Ranger Lifting opent deuren in Melbourne

Ranger Lifting opent deuren in MelbourneAshley Thacker (L) en Ian Jongen

De Australische fabrikant van hefwerktuigen Ranger Lifting opent deze maand een nieuwe faciliteit in Melbourne, Victoria.

De leverancier van hef- en riggingapparatuur in New South Wales opent de nieuwe locatie in Kensington, enkele kilometers ten noordwesten van het centrale zakelijke district. De veteraan uit de branche, Ian Jongen, is als staatsmanager Victoria toegetreden en zal de nieuwe operatie leiden.

De Kensington-faciliteit zal een aanzienlijke inventaris van het assortiment slingers, schakels en veiligheidsoplossingen voor werken op hoogte bevatten. Het materieel bestaat onder andere uit een pers van 350 ton, een testbed en een mobiele testvrachtwagen.

Algemeen directeur Ashley Thacker zei: “We hebben ons profiel in het gebied van Melbourne gestaag uitgebreid voor een bepaalde periode, maar we konden alleen een voetafdruk in de stad plaatsen als we eenmaal een boegbeeld van de juiste stamboom hadden om onze groeistrategie uit te voeren. Ian is een expert op het gebied van hefwerktuigen en brengt 30 jaar relevante ervaring in de positie; we willen die kennis en contactbasis graag gebruiken om een ​​go-to-source te worden voor de bestaande en opkomende ontwikkelingsprojecten van Melbourne. ”

Jongen voegde hieraan toe: “Ik ben enthousiast over de groeiplannen van Ranger, met name in Melbourne en de staat Victoria, en accepteer de uitdaging om een ​​dochteronderneming uit te breiden die repliceert wat het bedrijf verder heeft bereikt aan de oostkust. Er zijn opmerkelijke synergieën tussen Melbourne en Sydney, dus we kunnen de taak benaderen met een beproefd businessplan, ondersteund door een bestaande reputatie voor levering van product en expertise van wereldklasse. “

Overig nieuws