IPAF Summit sprekers aangekondigd

IPAF Summit sprekers aangekondigd

De sprekersopstelling voor de IPAF-top van dit jaar is sterker dan ooit, met een aantal van ‘s werelds toonaangevende autoriteiten uit de Access branche al bevestigd.

Gehouden op dezelfde dag als de International Awards for Powered Access op 8 maart in Miami, VS, is de Summit een spraakmakende conferentie waarin seniorvertegenwoordigers uit de hele Access gemeenschap samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche te bespreken.

Dit jaar zal het thema van de conferentie zijn: “Kwantificering van duurzaamheid” met onder meer presentaties van: William Plummer, executive vice president en CFO bij United Rentals; Norty Turner, managing director bij Riwal; Brad Boehler, president van Skyjack; en Guru Bandekar, wereldwijde vice-president, productmanagement en ontwikkeling bij JLG.

‘S Ochtends zullen er parallelle sessies zijn, één voor MEWP’s en één voor MCWP’s. De ochtend-MEWP-sessie zal zich richten op verbeterde trainingstechnieken zoals virtual reality en simulators. Overige sprekers zullen binnenkort worden aangekondigd.

Zoals gewoonlijk vindt het IPAF-netwerkevenement, een informele borrelreceptie, plaats vóór de Summit- en IAPA-awards, op de avond van 7 maart.

Nu, in het tiende jaar, worden de internationale prijzen voor Powered Access (IAPA’s) gehouden op de avond van 8 maart. Het evenement trekt ongeveer 450 professionals uit de industrie en biedt samen met de Summit uitstekende netwerkmogelijkheden.

De IAPA’s worden gezamenlijk georganiseerd door KHL’s Access International en de International Powered Access Federation (IPAF), en vieren de beste werkwijzen en uitmuntendheid in de hoogwerkerindustrie.

Zie meer informatie over de juryleden, de prijzen en de top op www.iapa-summit.info.

Overig nieuws