ABLE Equipment Rental verwerft Key Equipment

ABLE Equipment Rental verwerft Key Equipment

ABLE Equipment Rental, gevestigd in New York, kocht de activa van Key Equipment, Inc. uit Honey Brook, PA. De transactie zal de Key-faciliteit doen functioneren als de nieuwste tak van ABLE Equipment Rental en ABLE zal het huidige Key-personeel behouden om het als zijn vierde locatie in het noordoosten te exploiteren.

Gelegen in Chester County is ABLE’s nieuwste vestiging goed gelegen om apparatuur te leveren in het centrum van Pennsylvania.

“We zijn heel blij dat Key Equipment toetreedt tot de ABLE-familie”, zegt Steven Laganas, de CEO van ABLE. “De expertise en bekendheid van Key met de centrale Pennsylvania-markt was zeker een van de factoren die ons hebben geholpen bij onze besluitvorming. Ik kijk er naar uit om samen te werken met alle getalenteerde medewerkers van Key. ”

“Vanuit een strategisch perspectief, zal het ons toelaten om te blijven dienen als een vertrouwde leverancier van hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks en minikranen voor de huidige commerciĆ«le en industriĆ«le klanten van Key”, aldus Chris Pera, de chief operating officer van ABLE. “We kunnen graaf-, draagkracht-, lucht-, warmte- en verkeersregelapparatuur aanbieden, plus speciale apparatuur zoals roterende verreikers en toegangsplatforms met bruggen. “

Overig nieuws