Alfa neemt verkooptak Teupen over

Alfa neemt de verkoop van Teupen overAlfa's vloot van servicewagens in zijn gebouwen in Chesterfield

Teupen keert terug naar de onafhankelijke distributie in het Verenigd Koninkrijk en Ierland met de benoeming van Alfa Access Services voor de afhandeling van apparatuur, onderdelen en after-sales service.

De verhuizing volgt op het vertrek van Teupen UK-manager Craig Rooke in november toen hij bij Falcon-spinhoogwerkerfabrikant TCA ging werken. Alfa verzorgt ook de service voor ATN, Denka, Bravi en Gantic batterijladers.

Om de verkoopfunctie te beheren, heeft Alfa Brian Penny toegevoegd aan het salesteam. Hij is een spinhoogwerker-specialist en komt bij Height for Hire vandaan. Eerder werkte hij samen met Ranger Equipment, de Teupen-distributeur, voordat de fabrikant in 2013 zijn directe verkoopoperatie opzette. Hij is een door de fabriek opgeleide Teupen-demonstrateur en onderhoudstechnicus, en zal een diepgaande producttraining bijwonen bij de Teupen-fabriek in Gronau.

Allen Freeman van Alfa Access Services zei: “We zijn erg trots dat we deze kans hebben gekregen en zullen dingen anders gaan doen dan de norm, met veel meer aandacht voor after-sales. Ook zullen we onszelf vertrouwd maken met de producten en informatie verzamelen van klanten om continu te kunnen verbeteren. ”

“Tevens zijn we van mening dat Brian een nieuwe dimensie zal toevoegen aan het Alfa Team en een groot succes zal zijn voor Alfa en Teupen in het Verenigd Koninkrijk.”

Overig nieuws