Manitou ontvangt Intermat Innovation Award

Manitou ontvangt Intermat Innovation Awards

Manitou Group is erkend voor zijn inspannings indicatorsysteem en stabilisatoren, welke onlangs zijn geïntroduceerd in de MRT MRT 2470 en 3050 en een belangrijke innovatie in de bouwmarkt is. Als wereldleider in het werken op moeilijk terrein won Manitou het onderdeel “uitrusting en benodigdheden” in de categorie “Componenten en accessoires”. De prijzen werden uitgereikt tijdens de pre-event Intermat in Parijs.

Dit herkenningssysteem verbetert het lezen van de informatie over de toegepaste spanning op de grond en past automatisch de laadcapaciteit van de machine aan. Hierdoor kan de gebruiker de druk op de bordstabilisatoren op de vloer en de uitzetting van het bereik bepalen, wat ook bijdraagt ​​aan het verhogen van de veiligheid.

“We optimaliseren altijd de ervaring van onze gebruikers. Dankzij dit nieuwe systeem, ontwikkeld en gepatenteerd door Manitou, zijn de handelingen nauwkeuriger en betrouwbaarder, waardoor onze klanten hun productiviteit aanzienlijk kunnen verhogen. Deze bekroning door een panel van experts erkent en benadrukt het onderzoek en ontwikkelingswerk dat we al enkele jaren ondernemen”, zei Arnaud Boyer, vice-president marketing en productontwikkeling.

Meer informatie over Intermat

Overig nieuws