Schotse dealer voor Magni

Riccardo Magni (L) and Alistair HodgeRiccardo Magni (L) and Alistair Hodge

Magni UK heeft het verkoop- en verhuurbedrijf Hodge Plant als exclusieve verreiker-dealer in Schotland aangesteld en biedt back-up voor nieuwe en bestaande klanten.

Hodge Plant werd opgericht in 1986 en is sinds 2014 de dealer van Case Construction Equipment voor Schotland. Het bedrijf heeft een verhuurvloot van ongeveer 100 machines en heeft al een reeks Magni-demonstratiemachines in ontvangst genomen en onderdelen opslaan.

Algemeen directeur van Hodge, Alistair Hodge, zei: “Na vele maanden onderzoek te hebben gedaan naar zowel de klanten als fabrikanten binnen de verreiker-markt, was het duidelijk dat Magni een merk is dat steeds werd besproken. Ik onderzocht de specificaties en kwam snel tot de conclusie dat Magni machines opvallen door bouwkwaliteit, technologie, veiligheidsvoorzieningen met een prestatieniveau dat ver boven concurrenten ligt.”

“We hebben drie depots in Schotland met negen ingenieurs die in de fabriek zullen worden opgeleid voor de gehele Magni-productlijn. De locaties zijn ideaal om de bouw, havens, steengroeven en olie- en gasindustrie te bedienen. Onze kennis op deze markten is al diepgaand en Magni is daar een perfecte aanvulling op. “

Overig nieuws