Media Access Solutions breidt managementteam uit

Ian WhittleIan Whittle

Het Britse verhuurbedrijf Media Access Solutions (MAS) heeft Ian Whittle aangesteld als directeur. Whittle komt vanuit Haulotte UK, waar hij sinds 2014 onderdeel is van het salesteam. Als accountmanager voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland was Media Access een van zijn klanten.

In zijn nieuwe rol zal hij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de uitbreiding van het bedrijf in een groeiende markt, maar ook voor het ontwikkelen en uitbreiden van overeenkomsten met klanten en leveranciers. MAS heeft in de afgelopen zes maanden meer dan 55 nieuwe schaarhoogwerkers en ten minste een dozijn booms toegevoegd.

Directeur Tim Kendall Bastock zei: “Ian is een grote aanwinst voor MAS. Zijn professionaliteit en klantrelaties in onze branche zijn bekend en zullen een extra dimensie toevoegen aan onze groeiende onderneming.

Whittle voegt toe: “Dit is een enorm spannende kans voor mij om te werken in een nieuwe sector die uitdagend en interessant is. Om nauw samen te werken met Tim en zijn team aan de missie om het bedrijf verder vooruit te helpen, was een kans die ik niet kon weigeren.”

Overig nieuws