Meer Magni verreikers voor Empire

Riccardo Magni (L) and Luke LonerganRiccardo Magni (L) en Luke Lonergan

Empire Crane Company heeft twee Magni 360-graden verreikers aan hun vloot toegevoegd, een 29,9 meter/zes ton RTH 6.30SH en een 34.9 meter/zes ton RTH 6.35SH.

Op hun maximale hefhoogte kunnen zowel de RTH 6.30SH als de RTH 6.35SH maximaal 2.495kg aan. De machines zijn verscheept naar de World of Concrete-tentoonstelling in Las Vegas en worden vervolgens naar de operatietak van het bedrijf in New England, VS gestuurd.

Chief executive Luke Lonergan zei: “Mensen zijn dol op de Magni machines die we momenteel aanbieden en kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over het gebruiksgemak. Mijn broer en ik hebben er alle vertrouwen in dat deze machines goed bezet zullen zijn en dat we hiermee pas een begin hebben gemaakt aan het tegemoetkomen van de toenemende vraag naar Magni Verreikers in New England. Wanneer we met Riccardo Magni zelf en andere Magni-dealers in het oosten van de Verenigde Staten praten, zijn er hoge verwachtingen en een volledig vertrouwen in het product. We verwachten dat de nieuwe modellen met een hogere capaciteit een echte aanwinst voor onze klanten zullen zijn en deel zullen uitmaken van de bouwhausse die we allemaal hopen te zien gebeuren in 2018. ”

Meer over Magni

Overig nieuws