Snorkel micro schaarhoogwerkers voor Banner Plant

Linda Betts van Snorkel (L) en Phil Jam van Banner PlantLinda Betts van Snorkel (L) en Phil Jam van Banner Plant

Banner Plant heeft een partij Snorkel micro schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

De order bestaat uit de S3010P push-around schaarhoogwerkers die een werkhoogte van vijf meter bieden met een platformcapaciteit van 240kg en een totaalgewicht van 370kg. Ook heeft Banner Plant de S3010E aangeschaft, een machine die een directe elektrische aandrijving op volledige hoogte omvat. Het heeft soortgelijke specificaties als het push-around model, maar is iets breder met een platformcapaciteit van 227 kg en een totaalgewicht van 495 kg.

Depotmanager Phil James zei: “Dit is een nieuwe productcategorie voor ons bedrijf en we zijn Snorkel UK dankbaar voor hun hulp om dit product op een goede manier in te passen binnen ons huidige aanbod. Met een voortdurende focus op veilig werken op alle hoogtes, ook op een laag niveau, is dit een marktgebied waarvan de vraag toeneemt. We hebben er vertrouwen in dat deze hoogwerkers een sterke aanvulling op onze vloot zullen zijn. ”

Andrew Fishburn, managing director van Snorkel UK, voegde hieraan toe: “We zijn Phil en het Banner Plant-team opnieuw dankbaar voor hun vertrouwen in Snorkel UK en hun bereidheid nieuwe mogelijkheden met onze producten te verkennen.”

Overig nieuws