Noorse dealer voor Snorkel

Snorkel benoemt dealer in Noorwegen(Vlnr) Tommy Jørgensen en Erland Hatten van Gantic, met Henrik Skibsted van Snorkel

Snorkel heeft zijn Noorse service-agent Gantic bevoegdheden toegewezen om te acteren als een volledige sales- en servicedistributeur.

Gantic was in augustus aangesteld als de Snorkel-servicepartner voor Noorwegen, maar kan nu alle sales van Snorkel-apparatuur op zich nemen alsmede de verkoop van onderdelen met daarbij technische ondersteuning voor klanten. Gantic opereert vanuit zeven locaties in Noorwegen en distribueert ook de hoogwerkers van Niftylift, Denka, Faroane Elevah, Palazzani en Klubb evenals Hoeflon-kranen en apparatuur voor glasbewerking.

Extra marktpotentieel

Gantic-eigenaar Tommy Jørgensen zei: “Na onze benoeming tot servicepartner voor Snorkel, realiseerden we ons snel het extra marktpotentieel voor nieuwe Snorkel-hoogwerkers. We geloven in het merk en zijn ervan overtuigd dat we een volwaardige distributiepartner zijn voor Snorkel. ”

Snorkel’s territory manager voor Scandinavië en de Baltische staten, Henrik Skibsted, voegde toe: “Gantic is een professionele onderneming met een sterk netwerk in alle belangrijke regio’s van Noorwegen. Ze hebben bewezen in staat te zijn Snorkel-apparatuur te onderhouden, dus dit is een natuurlijke vooruitgang voor beide ondernemingen. ”

Meer over Snorkel

Overig nieuws