Skyjack SJ85 AJ knikarmhoogwerkers afgeleverd in Australië

Skyjack Australie

De eerste 85ft Skyjack SJ85 AJ knikarmhoogwerkers zijn afgeleverd aan klanten in Australië.

De eerste twee units werden gekocht door Botany Access uit New South Wales nadat managers van het bedrijf de machines vorig jaar hadden uitgeprobeerd op de Vertikal Days in het Verenigd Koninkrijk.

De grootste knikarmhoogwerker in het Skyjack-gamma biedt een werkhoogte van 27,7 meter met maximaal 17,1 meter reikwijdte op een hoogte van 10,4 meter en een beweegbare giek met een bereik van 125 graden.

Vertikal Days

Botany-servicemanager, Dave Wright, zei: “Skyjack’s service en support staat altijd voor de deur en de betrouwbaarheid van de machines is ongeëvenaard. We zagen de SJ85 AJ op de Vertikal Days en met de functies voor dubbele capaciteit, EasyDrive en SpeedyReach wist ik dat dit een interessant product is voor onze klanten.”

Managing director Justin Brownbill voegde toe: “Met onze uitbreiding over de oostkust moeten we samenwerken met fabrikanten die onze groei kunnen ondersteunen en ons de service kunnen bieden die we nodig hebben.”

Jason Cranmer, sales- en operations director bij Skyjack Australie, zei: “We doen sinds 2010 zaken met Botany Access en hebben hen zien uitgroeien tot een belangrijke speler in de markt van New South Wales. We zijn verheugd om te zien wat de toekomst in petto heeft en kijken ernaar uit om samen verder te groeien. ”

Meer over Skyjack

Overig nieuws