Nieuwe 33 meter Hinowa

Nieuwe 33 meter Hinowa

De Italiaanse spinhoogwerkerfabrikant Hinowa lanceert later dit jaar de nieuwe 32.5 meter Lightlift 33.17 Performance IIIS.

De Lightlift 33.17 biedt een reikwijdte van 16,5 meter op een hoogte van meer dan 17 meter, met een platformcapaciteit van 230kg. Het hefmechanisme op de nieuwe machine is voorzien van een hoofdmast met vier secties, die tot bijna 90 graden kan worden verhoogd, plus een uit drie delen bestaande telescopische mast en een articulerende jib.

Breder platform en aandrijvingsopties

Hinowa heeft ook een breder platform toegevoegd dan op de kleinere spinhoogwerkers op 1,6 x 1,4 meter met een standaard platformrotatie van 180 graden. De machine heeft een totale hoogte van bijna twee meter, een totale lengte van zes meter zonder werkbak en een breedte van 1,2 meter in ingeklapte toestand.

De aandrijvingsopties bestaan uit een bi-energie Kubota diesel D902/AC elektrische motor, of een 76 volt/150 AH lithium-ion batterij pakket. De 33.17 is ook uitgerust met Hinowa’s RAHM-besturing en diagnose op afstand, met volledige telematica. De machine wordt ook volledig uitgeschakeld als hij langer dan twee uur niet wordt gebruikt om de batterij te sparen. De machine is tevens standaard uitgerust met het Sky-Guard secundaire bewakings/anti-beknellingssysteem.

Meer over Hinowa

Overig nieuws