Interview met het team achter Verticaaldagen Benelux

Soms denken Hans Aarse en Hans van Gameren, de initiatoren van Verticaaldagen Benelux, nog wel eens met een beetje weemoed terug aan de eerste vier edities van Verticaaldagen op de locatie Beekse Bergen, waar ze met steun van relaties de naam Verticaaldagen Benelux mochten vestigen om dit unieke evenement in de markt te kunnen zetten.

Niet zomaar een beurs

Echter, omstandigheden en behoeftes in de markt veranderen en daar dient op geanticipeerd te worden. In 2015 maakten ze met Verticaaldagen de switch naar het buitenterrein van de Evenementenhal te Gorinchem, waar ze ook in 2016 te gast waren. Beide edities waren toen wederom succesvol en een verdere aanzet tot professionalisering van het evenement. Niet zomaar een beurs, maar een écht evenement waar vakgenoten uit de bedrijfstak en hun klanten ongedwongen in relaxte sfeer elkaar kunnen ontmoeten, bij kunnen praten, de relaties met elkaar kunnen intensiveren en tot zaken kunnen komen.

De aankomende editie wordt een echt ‘relatie evenement’

Voor de editie 2018 trekt Verticaaldagen Benelux een verder geprofessionaliseerd jasje aan door het evenement te verplaatsen naar de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De beurs zal nu ook voor het eerst gelijktijdig plaatsvinden met de S.G.A. Vakdagen (Schilder Glas en Afbouw Vakdagen). Er is hiertoe, in nauw overleg met Evenementenhal Gorinchem, besloten om naast bezoekende verhuurbedrijven ook de brede S.G.A. sector in de gelegenheid te stellen om zich optimaal te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen binnen de bedrijfstak van hoogwerk- en hefmaterieel. Dit omdat het zowel voor exposanten als bezoekers synergie en een grote toegevoegde waarde heeft.

Bestaande contacten intensiveren en nieuwe contacten opdoen

Zo wordt een unieke combinatie gecreëerd, waarbij deelnemende exposanten direct in contact komen met zowel verhuurbedrijven als een brede sector van eindgebruikers van hoogwerk materieel. Bestaande contacten worden dan geïntensiveerd en nieuwe contacten dienen zich aan.

Hans Aarse vertelt: “Op deze wijze wordt Verticaaldagen Benelux een echt relatie evenement. Wij zijn met ons team vol vertrouwen weer aan de slag gegaan om ook de 7e editie van Verticaaldagen tot een succes te maken. We hopen ook deze editie weer op het vertrouwen van onze relaties te mogen rekenen!”

Kijk voor meer informatie over Verticaaldagen Benelux op www.verticaaldagen.nl.

Overig nieuws