44 Demag kranen voor Sarens

Sarens

De Belgische kraan- en heavy lifting-specialist Sarens heeft 44 Demag All Terrain-kranen toegevoegd aan zijn vloot.

De order bestaat uit zes units 55-tons AC 55-3, zeven units 60-tons AC 60-3, 12 units 100 ton AC 100-4L, 10 units 130 ton AC 130-5, twee units 160-tons AC 160-5 en zeven units 220 ton AC 220-5 . De kranen worden verdeeld over dit jaar en volgend jaar geleverd.

President Ludo Sarens zei: “We zijn onder de indruk van de kwaliteit en prestaties van de nieuwste Demag All Terrain-kranen. En aangezien Terex ons altijd uitstekend heeft geholpen met het ondersteunen van ons team, was dit voor ons een makkelijke beslissing. We kijken er naar uit om al deze nieuwe units in het veld te laten werken voor onze klanten!”

Demag/Terex-president, Steve Filipov, voegde toe: “Het is een grote eer om te zijn geselecteerd om deze nieuwe kranen te leveren aan Sarens. Sarens is dan ook één van de meest gerespecteerde bedrijven in de industrie, omdat het management de hoogste prestatieniveaus eisen van haar team en materieel. We verheugen ons erop al deze nieuwe kranen in het veld te zien, uitdagende projecten uit te voeren en infrastructuur over de hele wereld te helpen ontwikkelen. ”

Meer over Terex

Overig nieuws