Skyjack lanceert veiligheids game

Skyjack lanceert veiligheids game

Skyjack heeft haar nieuwe safetygame Capacities gelanceerd.

Capacities is volgens Skyjack een perfect voorbeeld van hoe de organisatie voortdurend innovatieve manieren zoekt om de eindgebruiker en stakeholders te bereiken. Volgens Skyjack is “de CAPACITIES-app een gamed-versie van de laadervaring van ons product en beloont positief veiligheidsgedrag.”

Elk niveau heeft een ander Skyjack-product en elk met een iets hogere capaciteit. Om door te gaan naar het volgende niveau moet de speler genoeg ballen in de lucht houden door ze van de wolken af te kaatsen. Het einddoel is om niet de maximale capaciteit van de hoogwerker te overschrijden.

Bekijk hieronder de introfilm:

De game is te downloaden in de Appstores voor iOS en Android.

Overig nieuws