3.000 Skyjacks voor Boels

Boels

Het Nederlandse internationale verhuurbedrijf Boels Rental heeft meer dan 3.000 Skyjack schaarhoogwerkers besteld, die allemaal zullen worden uitgerust met de nieuwe Elevate telematicaoplossing van Skyjack.

De bestelling bestaat onder andere uit de SJIII 3219s, SJIII 3220s, SJIII 3226s en SJIII 4626s, SJIII 4632s en de SJIII 4740 DC. Ook omvat de order de SJ6832 RTE’s, SJ6832 RT’s, SJ6826 RT’s, SJ8841 RTs en SJ9250 RT’s ruw terrein schaarhoogwerkers.

Met de Elevate-telematica kan Boels de machines op afstand bewaken en beheren, vooraf servicebehoeften herkennen, problemen oplossen op afstand, accupackbeheer uitvoeren en de locatie van machines verifiëren.

Lees hier meer over Elevate

De bestelling volgt op Boels’ recente aankoop van 740 JLG hoogwerkers uitgerust met het ClearSky telematicasysteem (Lees meer over Boels en JLG ClearSky).

Director Fleet Operations Boels, Guy Cremer, zei: “We waren op zoek naar oplossingen die niet alleen onze klanten ten goede komen, maar ook intern bruikbaar zijn. We waren op zoek naar een methode om het gebruik beter te volgen, onze klanten op afstand te helpen en onze machines te testen. Een belangrijk element van Skyjack’s Elevate is het leveren van API-communicatie, zodat we onze bedrijfsprocessen niet opnieuw hoeven uit te vinden en het systeem kunnen integreren in ons bestaande ERP.”

Meer over Skyjack

Meer over Boels

Overig nieuws