Haulotte lanceert nieuwe producten op Intermat

Haulotte lanceert nieuwe producten op Intermat

Haulotte lanceert een reeks producten op Intermat, waaronder een verrassingsaankondiging.

Naast aandacht voor de digitale aspecten van het bedrijf, toont Haulotte nieuwe en bestaande modellen op de beurs, die plaatsvindt van 23-28 april in Parijs. Eén van de lanceringen is de 16m HA16RTJ Pro ruwterrein knikhoogwerker die een aantal efficiëntie- en bedieningsverbeteringen biedt. Net als de HT23 RTJ Pro, vorig jaar gelanceerd op Bauma China, en de HA26 RTJ Pro, eerder dit jaar gelanceerd, zal het 16m-model worden uitgerust met het Activ’ Lighting System en Stop Emission System en zal in juni al beschikbaar zijn op de markt.

Star 8S

Ook introduceert Haulotte de nieuwe verticale mast, de Star 8S met een werkhoogte van 8 meter, die wordt toegevoegd ​​aan de populaire Star-serie van de fabrikant en eveneens beschikbaar zal zijn in juni. De Star-reeks wordt ook uitgebreid door de toevoeging van Haulotte’s eerste rupsmasthoogwerker, de Star 6 Crawler. Het heeft een hefhoogte van 6 meter en is geschikt voor nieuwe toepassingen zoals industrieel onderhoud en gebouwonderhoud, maar ook afwerkingswerkzaamheden zoals sanitair, elektriciteit, airconditioning, verwarming, lampvervanging en isolatie.

Kenmerken van de nieuwe crawler zijn onder meer hoge precisie, soepel rijden zonder draaicirkel en een platformverlenging van 40 cm. Gemakkelijk transport is mogelijk dankzij een gespecialiseerde vork, terwijl de machine een elektrische aandrijving heeft met borstelloze draaistroommotoren en Activ’ Screen on-board diagnose. De Star 6 is vanaf september beschikbaar.

Verrassingsproduct

Haulotte zal ook een verrassingsproduct lanceren tijdens Intermat dat, afgaand op de teaservideo, een grotere knikarmhoogwerker lijkt te zijn.

Meer over Haulotte

Overig nieuws