Louis Reyners officieel dealer EDELRID

Louis Reyners officieel dealer EDELRID

Sinds kort is Louis Reyners officieel dealer van het Duitse EDELRID Work-Safety assortiment. EDELRID staat bekend om zijn expertise, innovaties én oog voor detail. Het assortiment EDELRID zal tevens via het klantenportaal van Louis Reyners bestelbaar zijn en worden toegevoegd aan het assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Met dit assortiment bestaande uit onder andere ELLERsafe, Mark Save a life, Ergodyne en EDELRID producten biedt Louis Reyners een compleet programma voor de professionele gebruiker van individuele- en permanente valbeveiliging alsmede rope access.

Height Safety Specialist

In het kader van Work-Safety heeft Louis Reyners tevens Height Safety Specialist, Maikel Neelen, toegevoegd aan het team. Maikel Neelen heeft een IRATA achtergrond en veel kennis van Valbeveiliging en Rope Access. Hij zal optreden als gesprekspartner als het om veilig werken op hoogte gaat.

Maikel zal ingezet worden in gesprekken met klanten over de aanschaf en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het geven van trainingen en instructies.

Overig nieuws