Nieuwe Turkse dealer voor JLG

Nieuwe Turkse dealer voor JLGKarel Huijser van JLG (links) en Ozhan Keskin van Kale Makina

JLG heeft Kale Makina Pazarlama aangesteld als distributeur van hoogwerkers en verreikers voor Turkije.

Kale Makina Pazarlama werd opgericht in 1978 en is gevestigd in Tuzla, Istanbul met 32 ​​verkooppunten in heel Turkije. Het bedrijf hanteert ook Merlo-verreikers, Gehl-apparatuur zoals schrankladers, Avant-laders en Kubota minigraafmachines. Kale Makina heeft 20 salesmanagers in dienst, die zich richten op landbouw, bouw, mijnbouw, gemeenten en verhuurmarkten. Naast 30 werkplaatsen heeft het bedrijf een vloot van 100 mobiele servicewagens.

Karel Huijser, algemeen manager JLG Europa, zei: “JLG is verheugd deze distributieovereenkomst te kunnen aankondigen. Met Kale Makina is JLG een samenwerking aangegaan met een sterke en deskundige distributeur die een uniek niveau van dienstverlening in de regio biedt. De klanten van JLG zullen profiteren van de ondersteuning die het bedrijf kan bieden. Hun benoeming zal een aanzienlijke verbetering zijn in het bieden van verkoop en service in de groeiende Turkse markt.”

Business development director Kale Makina, Özbilen Keskin, voegde toe: “De producten van JLG passen goed in ons productportfolio. Het is topklasse apparatuur, vervaardigd volgens de hoogste normen. JLG biedt een breed scala aan toegangsapparatuur en wordt beschouwd als een marktleider. Het kunnen samenwerken met een wereldleider zal Kale Makina vooruit helpen op de Turkse materieelmarkt.”

Meer over JLG

Overig nieuws