Genie “low level” hoogwerkers voor Gjaltema

Gjaltema Groep breidt verhuurvloot uit met Genie “low level” hoogwerkers

De Gjaltema Groep, gespecialiseerd in zowel steigerbouw, hoogwerkers als materieelverhuur heeft haar hoogwerker verhuurvloot verder uitgebreid. Ook het segment van de zogeheten “low level” hoogwerkers wordt daarbij niet over het hoofd gezien.

Na eerder al een investering te hebben gedaan in een 40 tal Hy-Brid low levels van het schaartype, is nu geïnvesteerd in de aankoop van 20 stuks Genie Runabout masthoogwerkers van het type GRC 12. Deze volledig zelfrijdende hefmasthoogwerker biedt een werkhoogte van 5,66m en heeft standaard platformafmetingen van 0,97 x0,75m. Het platform kan handbediend worden uitgeschoven tot een lengte van 1.40m De werkbelasting bedraagt 227 kg. Het eigengewicht van de machine, gebaseerd op CE normen, bedraagt 948 kg. De machines worden aangedreven d.m.v. een 24V elektrisch systeem met 4 stuks 6V 225 Ah batterijen.

De GRC 20 machines zijn afgelopen week toegevoegd aan de verhuurvloot en inmiddels op verschillende projecten in bedrijf gesteld.

Het hoofdkantoor van Gjaltema Verhuur is gevestigd in Groningen, met verdere vestigingen in Leeuwarden, Veendam en Moerdijk.

Overig nieuws