Indiase dealer voor Klubb

Indiase dealer voor Klubb

De Franse hoogwerkerfabrikant Klubb heeft Gemini aangesteld als dealer voor India. In samenwerking met Klubb introduceerde Gemini de eerste autohoogwerkers specifiek geproduceerd voor India, tijdens de AWP Junction-conferentie en de open dag in Mumbai.

Rajiv Sethi, managing director van Gemini, vertelt: “Het hele team is erg enthousiast over deze samenwerking. Het idee hierachter is om nieuwe producten op de Indiase markt te brengen, maar ook tijdsbesparing en efficiëntie voor onze klanten te verhogen.”

Gemini, distributeur voor een reeks fabrikanten, zal de ophangingen monteren en distribueren vanuit de faciliteiten in India. De producten, speciaal ontwikkeld voor de Indiase markt, voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en houden zich aan de Indiase en Europese productienormen, aldus het bedrijf. Daarnaast zal Gemini ook onderhoud verrichten voor deze modellen.

Julien Bourrellis, president van Klubb, voeg toe: “Het is een groot genoegen om Gemini te verwelkomen in ons groeiende netwerk van professionele dealers. India kent een sterke economische groei en er is een grote toename van het aantal bedrijven dat innovatieve en hoogwaardige machines wil om de efficiëntie te verhogen.”

Overig nieuws