Vraag- en antwoordsessie Genie

Genie "Ask Me Anything" Event gericht op 'rROIC'

Met veranderende veiligheidsstandaarden in de industrie en de toegenomen aandacht voor veiligheid en laadvermogen, stellen klanten vragen over hoe deze wijzigingen op hen van invloed zijn en welke voordelen de nieuwe XC serie hoogwerkers hen biedt.

Genie nodigt daarom klanten uit om vragen te stellen en antwoorden te krijgen op de rental return on invested capital oftewel de rROIC tijdens het komende “Ask Me Anything” (AMA) evenement, 26-30 maart 2018. Op maandag 26 maart zal Genie een AMA plaatsen op de pagina van het AMA-evenement van Genie Aerial Pros en social media om vragen te verzamelen. De post blijft openstaan, of “live”, voor vragen en opmerkingen tot en met vrijdag 30 maart. Het doel van dit vijfde Genie AMA-evenement is om klanten voor te lichten over het gebruik van ROIC om een ​​financieel plan te maken voor zakelijk succes.

Galen Wickstrom, Genie National Sales Account Manager, Terex AWP, licht toe: “ROIC is een berekening die wordt gebruikt om de efficiëntie van een verhuurbedrijf te beoordelen om zijn kapitaaluitgaven om te zetten in winstgevende investeringen. In wezen geeft rROIC onze klanten een idee van hoe goed ze geld investeren om geld te verdienen. Dit evenement zal vooral gericht zijn op het geven van informatie aan onze klanten over hoe rROIC werkt – en kan werken voor hun bedrijf.”

Meer over Genie

Overig nieuws