Collé lanceert volledig elektrisch aangedreven telescoophoogwerker

Collé lanceert volledig elektrisch aangedreven SPS E-280TJ telescoophoogwerker

Collé Rental & Sales lanceert de volledig elektrisch aangedreven SPS E-280TJ telescoophoogwerker. De machine is samen met Smart Platform Solutions ontwikkeld en gebouwd. 

Duurzaam en slimmer werken wordt de norm

Minder uitstoot van CO2, minder brandstofverbruik en minder motorgeluid wordt de norm in de markt. Collé Rental & Sales investeert volop in de elektrificatie van het machinepark voor verkoop en verhuur om op deze “GROENE” marktvraag in te spelen.

Innovatief en duurzaam

“Als innovatiepartner zijn wij voortdurend bezig hoe we op hoogte werken slimmer, efficiënter en duurzamer kunnen maken. Ons innovatieteam werkt nauw  samen met specialisten, aldus Michiel Kokkelmans, verkoopdirecteur bij Collé Rental & Sales. SPS is zo’n partner. De Collé SPS E-280TJ hoogwerker is voorzien van een elektromotor met een accucapaciteit van een dag tot drie dagen afhankelijk van de werkzaamheden. Deze machine heeft betere prestaties als de “diesel-uitvoering”. Een 400 volt (16 Ampère) aansluiting is voldoende om binnen 10 uur volledig ontladen accupakket weer op te laden. Bijkomend voordeel is dat het geluidsniveau ruim onder 80dBA ligt.

MVO

Collé Rental & Sales hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Met zo’n innovatie behalen wij onze doelstellingen voor onze trede 3 MVO-prestatieladder.
Daarnaast draagt dit bij aan de structurele verlaging van onze CO-2 uitstoot.

Multifunctioneel inzetbaar

De telescopische hoogwerker SPS E-280 TJ biedt een werkhoogte van 27,75 m. Met de vierwielbesturing, hefvermogen tot 350 kg en de telescopische “JIB” beschikt de bediener over een uitzonderlijk groot en flexibel werkgebied. Ook leverbaar met een brede werkbak van 4 of 5 meter. Deze speciale hoogwerker is exclusief verkrijgbaar via Collé Rental & Sales.

Overig nieuws