Genie op Intermat 2018

Genie op Intermat 2018

Genie presenteert op Intermat 2018 zijn nieuwste eco-verantwoordelijke modellen en de nieuwste versies Genie® Capacity Xtra ™, beschermingssystemen-operator Genie Lift Guard ™ en Genie Lift Power ™ -generator.

Gericht op de groeiende vraag naar oplossingen voor schone en stille machines die de mogelijkheid bieden om zwaardere lasten te heffen, presenteert Genie, negen van zijn laatste en meest succesvolle producten op Intermat 2018.

De noviteiten omvatten onder andere de nieuwe generatie milieuvriendelijke hoogwerkers voor hybride en elektrische werkzaamheden, de nieuwe toevoegingen aan het gamma van Genie Xtra Capacity ™ (XC ™) hoogwerkers én een geüpdatet versie van de elektrische schaar Genie GS ™ -4047.

Het merk zal ook zijn nieuwe lijn van beschermingssystemen aanbieden, namelijk de Genie Lift Guard ™ -oplossing voor bedieners, en zijn nieuwe stroomgeneratoren Genie Lift ™.

De elektrische en hybride modellen die op de beurs worden gepresenteerd zijn de hybride Genie Z®-60/37 FE (bekroond met de ERA), de Genie Z-33/18 en de 4047. De Genie XC-modellen die op de beurs worden gepresenteerd zijn onder andere de Genie SX -135 XC, de XC-85, de S-65 en de Genie Z-XC 45.

 

Overig nieuws