Nieuwe regiomanager bij Manitex

Nieuwe regiomanager bij ManitexJerry Monahan

Manitex, eigenaar van Valla PM, Oil & Steel en Little Giant-kranen, heeft Jerry Monahan aangesteld als Western Regional Business Manager.

Monahan sluit aan bij Manitex na 13 jaar werkzaam geweest te zijn als manager after-sales support bij concurrent Elliott Equipment. Hij begon zijn carrière in 1989 bij National Crane – een divisie van Grove Manufacturing – als associate test engineer. Zes jaar later verhuisde hij naar Manitowoc als vertegenwoordiger van de buitendienst. Manitowoc was in 2003 verplicht om zijn Manitex giekvrachtwagenlijn te verkopen na de aankoop van Grove/National Crane. Monahan bleef bij Manitex als vertegenwoordiger van productondersteuning en vertrok twee jaar later om lid te worden van Elliott.

Monahan zei: “Manitex wordt goed gerespecteerd in de branche en biedt een breed scala aan producten aan een gevarieerd klantenbestand. Ik ben verheugd om weer deel uit te mogen maken van het Manitex-team in een uitgebreide salesrol en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de uitbreiding van het bedrijf.”

Overig nieuws