2000e machine voor Maltech

2000e hoogwerker voor Maltech(vlnr) Thomas Kumposcht van Maltech, Marcus Zeleny van JLG en Gregor Klopf van Maltech

De Oostenrijkse hoogwerker- en verreikerverhuurbedrijf Maltech Arbeitsbühnen heeft 219 nieuwe hoogwerkers en vorkheftrucks afgenomen. De nieuwe bestelling omvat tevens de 2000ste machine van het bedrijf, overgedragen door JLG-verkoopmanager Marcus Zeleny.

Directeur Gregor Klopf zei: “We moderniseren onze huurvloot gedeeltelijk met dit nieuwste investeringspakket, maar het merendeel van de apparatuur maakt deel uit van ons uitbreidingsplan voor de verhuurvloot om aan de toegenomen vraag te voldoen. We zijn dan ook erg trots dat we dit jaar nieuwe records hebben gebroken, waarbij we het aantal machines in onze vloot over de 2000 brengen.”

Managing director, Thomas Kumposcht, voegde toe: “De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd veel klanten ervan te overtuigen dat de hoogwerker een ​​efficiënte en veilige tool is voor werken op hoogte en onderdeel is van de service die Maltech biedt.”

Maltech Arbeitsbühnen, opgericht in 1975, heeft vijf depots in Oostenrijk, drie in Hongarije en één in Slowakije. Het bedrijf heeft een vloot van hoogwerkers, schaarhoogwerkers, aanhanghoogwerkers, autohoogwerkers, verreikers en heftrucks.

Overig nieuws