BlueLine investeert in Skyjack

BlueLine investeert in Skyjack

BlueLine Rental is het eerste bedrijf in Noord-Amerika dat Skyjack-eenheden heeft die zijn uitgerust met Elevate-telematica.

David Swan, productmanager technologie en innovatie bij Skyjack, zegt: “Elevate is een project dat we het afgelopen jaar met bloed, zweet en tranen hebben ontwikkeld en om dan een ​​dergelijke positieve ontvangst van verhuurbedrijven te zien is natuurlijk zeer de moeite waard”.

Elevate is een telematicasysteem gecreëerd in een samenwerking tussen Skyjack en Trackunit. De oplossing omvat twee mobiele applicaties, Elevate Go en Elevate On, waarmee gebruikers direct vanuit het veld digitaal toegang kunnen krijgen tot vlootgegevens.

“Bij BlueLine Rental geloven we in samenwerking met al onze OEM-partners op het gebied van technologie, omdat OEM’s een belangrijke rol spelen bij het succesvol integreren van telematica in de verhuursector. De benadering van Skyjack op het gebied van telematica zal toonaangevend zijn in de sector, waardoor onze beslissing om ELEVATE in al onze Skyjack-machines op te nemen zal toenemen”, aldus Rob Blackadar, vice-president Operations bij BlueLine Rental.

Overig nieuws