Skyjack zal ​​prototype presenteren op Intermat

Skyjack zal ​​prototype presenteren op Intermat

Skyjack presenteert een prototype SJ4740 DC schaarhoogwerker op Intermat. Het SJ4740-prototype is voorzien van een nieuwe bescherming tegen kuilen, schakelkast, SkyCoded-updates en een elektronisch verlagingsmechanisme met enkele schakelaar.

“De groeiende diversiteit in ons productaanbod heeft Skyjack de mogelijkheid gegeven onze aanwezigheid overal ter wereld te vergroten”, aldus Malcolm Early, vice-president marketing bij Skyjack. “De branche en zijn eisen veranderen en we zijn mee aan het veranderen, maar aan het einde van de dag gaat het erom dat we nieuwe manieren vinden om Skyjack-producten eenvoudig betrouwbaar te houden.”

“Het is belangrijk voor ons dat we onze producten uit eerste hand presenteren op internationale shows. Het geeft ons de mogelijkheid om niet alleen de volledige functionaliteit van onze producten weer te geven, maar ook de aanwezigen een tastbare en informatieve ervaring te bieden.”

Naast de traditionele productlijn van het bedrijf, zal Skyjack ook Elevate presenteren, de nieuwe telematicaoplossing van Trackunit.

Overig nieuws