Genie uitgeroepen tot Cat Rental Store 2017 leverancier

Genie

Genie is uitgeroepen tot Cat Rental Store 2017 leverancier van het jaar. De hoogwerkerfabrikant pakte de prijs op Cat’s recente Rental Summit Allied Vendor Fair and Reception in de VS.

De criteria voor de beloning zijn kwaliteit, productondersteuning en beleid, gemak van zakendoen en algemene tevredenheid van leveranciers.

Dit is het eerste jaar dat de Cat Rental Store leverancier van het jaar is uitgereikt. Erica Baird, Caterpillar’s productmanager voor internationale verhuur en gebruikte apparatuur, zei: “The Cat Rental Stores hebben Genie onderscheiden als een buitengewone leverancier, toegewijd om onze dealers te voorzien van hoogwaardige producten en ondersteuning, om het succes van onze klanten te garanderen vanaf het begin van een project.”

Paul Smith, nationaal manager van Genie, Terex AWP zei dat het een voorrecht was om deze erkenning van Caterpillar te ontvangen. “Bij Genie zetten we ons in voor het succes van de bedrijven van onze klanten, van het leveren van hoogwaardige hoogwerkers tot onze responsieve ondersteuning na de verkoop. We zijn er trots op dat Cat Rental Stores de producten, diensten en programma’s levert die ze nodig hebben om aan de groeiende en veranderende behoeften van hun klanten te voldoen. “

Overig nieuws