JCB modellen gepresenteerd op Vertikal Days

JCB modellen gepresenteerd op Vertikal Days

Drie modellen uit het baanbrekende aanbod van JCB Access schitteren op de Vertikal Days naast populaire modellen van JCB’s toonaangevende Loadall-verreiker en generatoren van JCB Power Products.

JCB gaf aan dat het van plan is om een ​​belangrijke speler te worden in de wereldwijde hoogwerkermarkt met de lancering van zijn nieuwe assortiment en de beursstand zal drie van de negen nieuwe elektrische schaarhoogwerkers bevatten die al populair zijn in verhuurvloten.

Met hefhoogtes van 4,6 m tot 13,8 m heeft het volledige assortiment JCB schaarhoogwerkers een gewicht tussen 1330 kg en 3,366 kg. Van de tentoongestelde modellen, heeft de S1930e een platform van 1.64m lang en 0.76m breed, de S2646e gebruikt een 2.5m lang platform en de grootste S4550e model heeft een 2.64m lange werkruimte.

De machines zijn geschikt voor hefvermogens van 227 kg tot een maximum van 550 kg en de elektrische schaar wordt aangedreven door vier 6V- of 12V-batterijen, met hydraulische aandrijving. Alle modellen zijn gecertificeerd door TÜV om te zorgen voor de hoogste kwaliteitsnormen en de machines voldoen ook aan de nieuwste ANSI- en CSA-wetgeving.

Het wereldwijde dealernetwerk van JCB heeft een volledige verkoop- en servicetraining ondergaan om ondersteuning te kunnen bieden voor de hoogwerkers. Het LiveLink-telematicasysteem van JCB is beschikbaar als een optie op de schaarhoogwerker en biedt klanten en verhuurbedrijven in het bijzonder een volledige telematicakoppeling voor meer veiligheid en maximale uptime.

De JCB 540-180 Hi-Viz Loadall-verreiker zal ook gericht zijn op de sector van de hef- en hijsmaterialen en zal worden tentoongesteld met een compatibel JCB-platform. De JCB 540-180 Hi Viz is een machine van 18 meter speciaal gebouwd om te voldoen aan de behoeften van verhuurbedrijven en aannemers, met lagere eigendomskosten, snellere cyclustijden en het beste zicht, met een verbeterde hefhoogte en een groter bereik aan de voorzijde.

Overig nieuws