Genie op Intermat 2018

Diagnoses aan boord en bescherming van werklocaties naar een hoger niveau tillen met de New Genie® Tech Pro ™ Link-optie en Genie® Lift Guard ™ -platform Mesh-accessoires.

Naast de nieuwste Genie® Xtra Capacity ™ (XC ™) en eco-vriendelijke telescoophoogwerkers die te zien zijn Intermat dit jaar, heeft Genie ook gekozen om zijn nieuwe Genie Tech Pro ™ Link handheld-diagnoseapparaat en nieuwe Guard ™ Platform Mesh-reeks met accessoires te presenteren. Beide producten zijn beschikbaar vanaf juni 2018 in de regio Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR).

Genie® Tech Pro™ Link

“Bij Genie leggen we de nadruk op servicemogelijkheden die al in de machine zelf zijn geïntegreerd, zonder de noodzaak van een laptop of ander gereedschap. De nieuwe Genie® Tech Pro ™ Link is bedoeld voor klanten die gebruik willen maken van deze mogelijkheden om hun service naar het volgende niveau te tillen”, zegt Zach Gilmor, Genie Product Manager Terex AWP, voor de regio Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR).

Met gemak, comfort en toegankelijkheid in het achterhoofd is de Genie Tech Pro-link een handheld diagnostisch apparaat dat gebruikers toegang biedt voor realtime gegevens, kalibratie of foutcode-informatie en maakt het mogelijk om instellingen aan te passen zoals snelheid. Dit nieuwe apparaat combineert slimme, eenvoudige functies met een geïntegreerde zaklamp en een magnetische bevestiging voor eenvoudige handsfree bediening.

Gilmor vervolgt: “Voor Genie hoogwerkers biedt dit het voordeel dat je zowel op de grond als vanuit de hoogwerker kunt werken.” Voor onze schaarhoogwerkers betekent dit het vermogen om op hoogte te staan ​​terwijl je het Genie Smart Link ™ -controlesysteem vanaf de grond gebruikt.”

De Genie Tech Pro Link is speciaal gebouwd voor gebruik binnen en buiten, is waterbestendig en ‘Mil-spec shock’ getest op duurzaamheid en is momenteel compatibel voor gebruik met ALC600 CAN-compatibele besturingssystemen op middelgrote Genie S®-60 XC, S -65 XC, S-80 XC en S-85 XC telescopische Xtra-hoogwerkers, evenals alle Genie Smart Link-gestuurde Genie GS ™ -elektrische schaarhoogwerkers. Er zal een uitbreidingsset met een eenvoudige connector beschikbaar zijn voor eerdere Genie GS-elektrische schaarliften eenheden terug naar 2011.

Genie® Lift Guard™ Platform Mesh Accessories

Ook zal Genie de Genie® Lift Guard™ Platform Mesh Accessories presenteren op Intermat.

 

Klik hier voor meer informatie over de Genie® Lift Guard™ Platform Mesh Accessories.

Overig nieuws