Nieuwe directeur voor Nationwide Platforms

Nieuwe MD NationwidePhil Wainwright

Lavendon heeft Phil Wainwright aangesteld als interim-directeur van zijn Britse Nationwide Platforms. Hij vervangt Wayne Smith, die vorige maand is afgetreden en sindsdien het bedrijf heeft verlaten na ongeveer 12 maanden in de functie. 

Wainwright verhuist naar Nationwide van moedermaatschappij Loxam, waar hij sinds afgelopen juli heeft gewerkt, nadat hij is toegetreden tot de groep als interim managing director van Lavendon France, met verantwoordelijkheid voor de overgang naar Loxam France.

Hij startte zijn loopbaan in 1997 als afgestudeerd ingenieur bij Air Products en verhuisde in 2002 naar Havelock Europa als divisiedirecteur. In 2000 trad hij toe tot Hills Electrical & Mechanical als directeur. Twee jaar later keerde hij terug naar Havelock om een ​​project af te handelen.

In 2008 verhuisde hij naar UK contractant en facility management bedrijf Carillion als ontwikkelingsdirecteur, een functie die hij vier jaar bekleedde. In 2012 vertrok hij om zich bij Miller Group aan te sluiten als managing director. In 2015 werd hij aangesteld als chief operating officer van Bilfinger’s Britse facility management business, waardoor hij een jaar later een project in Duitsland afhandelde, voordat hij door Loxam werd aangeworven.

Overig nieuws