Intermat staat op het punt te beginnen!

Intermat staat op het punt te beginnen!

1500 exposanten uit 40 landen staan op het punt om hun nieuwste producten te presenteren tijdens Intermat 2018, die dit jaar samen met World of Concrete Europe wordt gehouden. 

De Parijse show vindt plaats van 23 tot 28 april en bestaat uit een overdekte expositiezone, een buitententoonstellingszone en een demonstratiezone. De vier hubs zijn bestemd voor grondverzet en sloop; Wegen, mineralen en funderingen; Heffen, Handling & Transport; en Gebouwen & Beton.

Een kleine greep uit wat er te zien zal zijn; vanuit de verticaalbranche zal Manitou zijn 180 ATJ en 160 ATJ tonen, terwijl Haulotte zijn HA16RTJ Pro ruw terrein hoogwerker zal vertonen.

Magni zal Intermat gebruiken om haar nieuwe serie verreikers te presenteren en Genie zal haar nieuwe generatie milieuvriendelijke hoogwerkers tentoonstellen. Tot slot zal Skyjack zijn vloot van elektrische schaarhoogwerkers, ruw terrein schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers presenteren, plus het recente uitgebreide telematicasysteem.

Huurfocus

De donderdag van de tentoonstelling is uitgeroepen tot Intermat Rental Day, met een rondetafelsessie over een thema van Equipment Rental in 10 jaar, waarbij gekeken wordt naar het groeipotentieel in de sector. Deze sessie wordt gehouden van 10.30 uur tot 12.30 uur op donderdag 26 april en omvat een onderzoek betreft de bouwsector en de organisatie van verhuur, op basis van voorbeelden uit verschillende landen. Vervolgens zal er een overzicht zijn van de veranderingen in de bouw en het effect daarvan op materieelverhuur in deze landen, waarbij de belangrijkste factoren worden bekeken die de komende 10 jaar de huursector zullen veranderen en hoe ieder land zich daarop voorbereidt.

In de middag zijn er mogelijkheden voor individuele ontmoetingen tussen exposanten en verhuurbedrijven. De Intermat Rental Day wordt georganiseerd in samenwerking met de European Rental Association en DLR, de Franse verhuurorganisatie.

Overig nieuws