Genie presenteert modellen op Intermat Paris

Genie presenteert zijn nieuwste eco-modellen en de nieuwste versies Genie® Capacity Xtra ™, beveiligingssysteem Genie Lift Guard ™ en Power ™ generator Genie Lift. 

Gericht op de groeiende marktvraag naar oplossingen voor schone, stille en lage of nulemissieoplossingen, evenals machines die de mogelijkheid bieden zwaardere ladingen te heffen, presenteert Genie negen van hun laatste en meest succesvolle producten op de Intermat beurs 2018.

Genie presenteert onder meer de nieuwe generatie hybride en elektrische hoogwerkers die milieuvriendelijk werken, de nieuwe toevoegingen aan het assortiment Xtra Genie®-hoogwerkers Capacity ™ (XC ™) en een geüpdatet model van de elektrische schaarhoogwerker Genie GS ™ -4047. Het merk presenteert ook zijn nieuwe lijn van beveiligingssystemen voor bedieners, de Genie Lift Guard ™.

Ook elektrische en hybride modellen Genie worden gepresenteerd in de show: de hybride Genie-Z® 60/37 FE 20 m, de elektrische Genie Z-33/18 12 m en de elektrische schaar Genie GS -4047 13,70 m. Genie XC-modellen die op de beurs worden gepresenteerd zijn de Genie ™ SX-135 XC, de XC-85 Genie S®, Genie S-65 XC-platform en de Genie Z-XC 45.

Overig nieuws