Bronto Skylift S90-HLA-X voor Nationwide Platforms

Nationwide Platforms

Nationwide Platforms heeft zijn divisie Specialist Vehicles uitgebreid met de levering van een 90 meter Bronto Skylift S90-HLA-X autohoogwerker. Ook heeft Nationwide zijn aanbod versterkt met de 56m Bronto Skylift S56-XR en zijn vijfde 50m S50-XDT-J.

Naast een werkhoogte van 90 meter biedt de S90-HLA-X een indrukwekkend up-en-over bereik en een maximale platformcapaciteit van 600 kg. Het is ook de eerste Bronte van 90 m die op het chassis van de Volvo FMX 500-serie is gemonteerd, ontworpen voor uitdagende omstandigheden en omgevingen zoals op toegangswegen tot windparken en bouwplaatsen.

De S90-HLA-X is ook voorzien van enkele van de nieuwste innovaties, waaronder blue-tooth afstandsbedieningen, een verwarmde platformvloer en een reeks ingebouwde kraanmatten om te voorzien in alle bodemomstandigheden. Het beschikt ook over een ingebouwde elektrische generator en hydraulische krachtbronnen om het gebruik van aanverwante gereedschappen vanuit de werkbak te vergemakkelijken, plus een reeks nieuwe veiligheidsvoorzieningen voor bedieners.

Diagnose op afstand en vlootsoftware zorgen voor verbeterde betrouwbaarheid, terwijl de ingebouwde VCB-klep tegen zelfontbranding, de vonkenvanger en de chassis-to-basket aardeverbinding waarborgen dat de machine voldoet aan de eisen van de raffinaderij/petrochemiesector en stroomvoorzieningsectoren. Extra opties zoals de 400 kg CW400 hydraulische lier en media-verlichting / camera-uitrustingen van Bronto maken het ook mogelijk om in meerdere sectoren te worden gebruikt.

De S56-XR en S50-XDT-J autohoogwerkers, met dezelfde hoge standaard als de S90-HLA-X, bieden een toonaangevend werkbereik voor hun formaat en gewicht. Alle drie zijn ook uitgerust met de nieuwste camera- en sensortechnologie om kwetsbare weggebruikers te beschermen.

Overig nieuws