Point of Rental benoemt directeur global strategy

Josh Nickell

Het wereldwijde team van Point of Rental Software heeft Josh Nickell toegevoegd als directeur van de wereldwijde strategie. De voormalige CEO van Nickell Rental kwam in mei bij het bedrijf en zette een 20-jarige loopbaan voort in de verhuursector na de verkoop van zijn bedrijf aan Sunbelt Rentals.

“Door lid te worden van het team bij Point of Rental, kan ik drie van mijn levenslange passies combineren – technologie, verhuur en het bouwen van sterk geëngageerde, schaalbare teams,” zei Nickell. “Er is zoveel gelegenheid in data-analyse en innovatieve technologieën en geen enkel bedrijf is beter in staat om dat te benutten dan Point of Rental. Deel uitmaken van het Point of Rental-team is gewoon logisch; de mogelijkheid hebben om teams samen te stellen die verhuurbedrijven combineren met innovatieve technologie – dat is een droom die uitkomt.”

Als directeur van de wereldwijde strategie zal Nickell zich richten op het creëren van meer synergie tussen de teams van Point of Rental in Dallas; Reading, U.K .; en Melbourne, Australië. Dit zal de bedrijfsbrede uitwisseling van gegevens vergroten, nieuwe markten voor de software openen en de kernwaarden van het bedrijf in een internationaal spectrum verstevigen.

“De reputatie van Point of Rental is gebaseerd op onze directe huurervaring en kennis van de sector”, aldus Wayne Harris, CEO van Point of Rental Software. “Dat onderscheidt ons van andere aanbieders van huursoftware. We werken er altijd aan om voort te bouwen op die reputatie door mensen met werkende verhuurervaring toe te voegen; en we grepen de kans om Josh Nickell aan ons team toe te voegen. Hij is een wandelende encyclopedie van huurkennis. Onder zijn leiding was Nickell Rental een van de meest vooruitstrevende verhuurbedrijven in de branche. Door zijn inzicht en expertise toe te voegen, kunnen we onze software beter afstemmen op de behoeften van onze klanten. ”

Onder leiding van Nickell stond Nickell Rental al drie jaar op de lijst met 5.000 snelst groeiende particuliere bedrijven in de Verenigde Staten. In 2017 stond het bedrijf op nummer 216 van bouwgerelateerde bedrijven in de Verenigde Staten en staat het voor de vierde keer op rij in 2018.

Overig nieuws