VSVK Infra Techniek neemt Eijgenraam Hoogwerker Verhuur over

Paul Eijgenraam, directeur/eigenaar van Eijgenraam Hoogwerker Verhuur te Rotterdam heeft op dinsdag 22 mei het eigendom van zijn bedrijf overgedragen aan Sander van Schie en Peter van Kester, eigenaren van VSVK Infra Techniek, gevestigd te Berkel en Rodenrijs.

Paul, die inmiddels de 65 jarige leeftijd heeft bereikt, wilde het “wat rustiger aan“ gaan doen, echter dat bleek lastig met het runnen van een dynamisch eigen hoogwerker verhuurbedrijf wat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in de verhuur van overwegend  “niche” machines.

Paul heeft in Sander van Schie en Peter van Kester, de eigenaren van VSVK Infra Techniek twee passionele, en jeugdig energieke, overname partners gevonden die een volledige aansluiting zullen maken op het bestaande Eijgenraam team, de verhuurvloot en het trouwe klantenbestand van Eijgenraam Hoogwerkers bv. Paul zal in een transitieperiode bij het bedrijf betrokken blijven om de overname naar VSVK soepel te laten verlopen.

De “bezegeling” van de overname met van l-r Sander van Schie, Paul Eijgenraam en Peter van Kester

VSVK neemt door de overname een verhuurvloot van ca. 70 machines van Eijgenraam Hoogwerkers bv over. VSVK Infra Techniek richt zich als onderaannemer op  infra structurele projecten. Van het plaatsen van wegafzettingen tot realisatie van complete projecten, zoals bewegwijzering, openbare verlichting en het plaatsen van verkeersregel installaties. Ook beschikken zij reeds over een 10-tal hoogwerkers op vrachtwagen chassis, waar binnen enkele weken een nieuwe 30m Palfinger P300KS auto hoogwerker aan toegevoegd zal worden.

“Met de overname van Eijgenraam Hoogwerkers creëren we een waardevolle aanvulling op onze reeds bestaande activiteiten en een bredere, voor VSVK nieuwe markt . Door de overname kunnen wij een aanvullende en bredere dienstverlening aanbieden wat voor zowel onze klanten, en niet minder voor de klantenkring van Eijgenraam Hoogwerkers, interessante voordelen kan opleveren”, aldus mede eigenaar Peter van Kester.

Overig nieuws