Eerste klant voor Barin onder-brug laagwerker

Eerste klant voor Barin underbridge werkbak

De eerste inspectie van een brug met een Barin AB 20/S is deze maand in Italië voltooid door verhuurbedrijf Venpa Sud.

Venpa Sud, gevestigd in het zuiden van het land, heeft geïnvesteerd in de machine om zijn vloot van toegangsapparatuur voor werkzaamheden onder bruggen te voltooien. De veelzijdige en compacte machine is in Italië geassembleerd en gemonteerd op een Scania P410 E6LB 6×4 HNB-vrachtwagenchassis.

Zoals alle Barin-producten neemt de nieuwe AB 20/S slechts één rijstrook in beslag, zowel in de transportstand als in de werkpositie, zodat het verkeer op de andere rijstrook kan blijven stromen. Het AB-model kan zowel laag als hoog werken.

Kenmerken omvatten een brugversperringsafstand van 4 meter, een stoepspeling van 3 meter, evenals een horizontale reikwijdte van 20 meter onderdoor en een maximale verticale onder-brugdiepte van 23,8 meter. De capaciteit van de werkbak is 300 kg.

De apparatuur is voorzien van een reeks accessoires, waaronder een 10KVA-generatorset, luchtcompressor, water- en luchtleidingen van vrachtwagen naar de emmer, verlichtingssysteem voor nachtwerk, diagnose op afstand en verstelsysteem.

Overig nieuws