Schlitzkus verlaat Cramo

Cramo Logo

Cramo heeft aangekondigd dat haar executive vice-president voor Centraal-Europa, Dirk Schlitzkus, het bedrijf met onmiddellijke ingang zal verlaten.

De vervanger op interim basis zal Hartwig Finger zijn, momenteel president van Continental Europe bij Dwyer Group, totdat een permanente vervanging is gevonden. Voordat hij bij Cramo kwam, heeft Finger zijn carrière doorgebracht in de bouwsector. Hij heeft gediend in leidende functies voor Dwyer Group en Imtech en werkte eerder als CEO voor Polygon Germany, de marktleider in schadeherstel aan eigendommen, waar hij verantwoordelijk was voor de strategische richting, veranderende bedrijfscultuur en groei.

Leif Gustafsson, president en CEO, zei: “Mr Finger heeft een solide en bewezen track record van toonaangevende en ontwikkelende bedrijven in Centraal-Europa en belangrijke ervaring uit de dienstensector. Het voortzetten van onze groei in Centraal-Europa op basis van onze Shape and Share-strategie is een essentieel onderdeel van de Cramo-strategie.”

De vertrekkende Schlitzkus was sinds 2011 in dienst bij Cramo en was sinds 2011 lid van het managementteam.

Gustafsson vervolgt: “Dirk Schlitzkus heeft een centrale rol gespeeld bij de oprichting en ontwikkeling van Cramo in Centraal-Europa. Hij laat een solide platform achter van waaruit we onze groeistrategie in de toekomst kunnen blijven ontwikkelen. We danken hem voor zijn bijdragen aan de Groep en wensen hem veel succes in zijn toekomstige carrière.”

Overig nieuws