40 Aichi’s voor Collé

(vlnr) Rob van Gent en Michiel Kokkelmans

Aichi heeft 40 telescoophoogwerkers SR12C1SM met rupsen uitgeleverd aan Colle Rental & Sales. Michiel Kokkelmans, directeur Sales, bij Collé Rental & Sales nam de machines onlangs in ontvangst van Rob van Gent, Aichi Sales Europe.

Betrouwbaar en lange levensduur

Aichi produceert sinds 1962 machines in Japan. Deze meer dan 50 jaar ervaring vertaalt zich terug in betrouwbare machines met een lange levensduur en hoge restwaarde. Gebruikers roemen de exacte sturing en hydrauliek van de Aichi SR12C. Met de werkhoogte van 14,1 meter, de reikwijdte van 10,7 meter en de platformcapaciteit van 250 kg werken medewerkers efficiënt, veilig en nauwkeurig op hoogte. De werkbak is 1,8 meter
breed en uitgerust met een speciale anti-knelbeveiliging.

Multifunctioneel inzetbaar

Het werken op ruw terrein is eenvoudig met deze Aichi. De Aichi is goed in het doseren van de bewegingen en maakt deze uitermate geschikt voor veel werkzaamheden op hoogte in o.a. de bouw en groenvoorziening.

Nieuwe serie machines

Aichi ontwikkelt momenteel een complete nieuwe serie machines, deze worden begin 2020 op de Europese markt geïntroduceerd.  Collé heeft hiermee de laatste 40 Aichi’s voor de Europese markt ontvangen.

Overig nieuws