Haulotte verkoopt Italiaanse verhuurbedrijf aan Loxam

Haulotte verkoopt Italiaanse verhuurbedrijf aan Loxam

Haulotte heeft 100 procent van zijn Italiaanse hoogwerkerverhuurbedrijf No.Ve. verkocht aan Loxam.

Nove, gevestigd in Rome, is opgericht in 1998 en wordt sinds 2006 bestuurd door Haulotte. Het bedrijf heeft 45 medewerkers op zes locaties in Rome, Napels, Chieti, Bologna, Florence en Milaan, met een vloot van ongeveer 1.000 hoogwerkers en verreikers.

Haulotte vice-president Alexandre Saubot zei: “De verkoop van Nove is in overeenstemming met de strategische doelstellingen van Haulotte en zal de groep toelaten zich te concentreren op haar kernactiviteiten in Europa. Met deze operatie versterkt Haulotte de hechte relatie die sinds enkele jaren met Loxam is opgebouwd. Haulotte bedankt Nove-medewerkers voor deze jarenlange samenwerking en wenst hen veel succes met Loxam. ”

Loxam-topman Gérard Déprez voegde toe: “Ik ben verheugd om het bekwame en ervaren Nove-team welkom te heten in de Loxam-groep. Nove is een gevestigde speler in Italië en beschikt over een uit de Loxam Group zeer goed bekend staand gamma en we zullen onze wederzijdse expertise kunnen delen. We zullen onze krachten bundelen om onze klanten de best mogelijke service te bieden via een uitgebreid netwerk en een referentiebedrijf op te bouwen in de Italiaanse verhuurmarkt voor apparatuur. “

Overig nieuws