Snorkel ontwikkelt triggerbeschermer

Snorkel ontwikkelt triggerbeschermer

Snorkel heeft een triggerbeschermer ontwikkeld die standaard gebruikt zal worden op alle nieuwe Snorkel hoogwerkers met een inschakelbediening met joystick.

De nieuwe triggerbeschermer is ook verkrijgbaar als een retrofit-oplossing voor oudere Snorkel elektrische en ruwterreinschaarhoogwerkers, evenals modellen met een joystick met inschakelbediening. De triggerbeschermer past direct op de joystick en biedt een extra niveau van bescherming op de activeringsschakelaar om ongeplande bewegingen te voorkomen, zonder de normale bediening van de bedieningselementen te beïnvloeden.

Matthew Elvin, CEO van Snorkel, zei: “We nemen veiligheid serieus, en de introductie van de triggerbeschermer biedt bedieners extra bescherming op machines die gebruikmaken van een joystick met inschakelbediening. Net als bij ons secundair bewakingssysteem voor hoogwerkers, Snorkel Guard, vonden we het belangrijk om niet alleen een oplossing op nieuwbouwmachines te bieden, maar deze ook beschikbaar te maken op zoveel mogelijk van onze oudere machines.”

Overig nieuws