340 JCB’s voor Boels

Boels

Nederlands internationaal verhuurbedrijf Boels heeft een order geplaatst van € 24 miljoen bij JCB voor 340 nieuwe machines, waaronder verreikers en minigraafmachines.

De units worden geleverd aan Boels locaties in België, Nederland, Duitsland, Polen, Slowakije, Oostenrijk en Italië. Boels is al een tijd klant van JCB en heeft de afgelopen jaren bestellingen geplaatst voor ongeveer 1.600 machines.

Yvette Henshall-Bell, hoofddirecteur JCB Group, zei: “We zijn zeer verheugd om deze belangrijke bestelling van een van Europa’s toonaangevende verhuurbedrijven te bemachtigen. We hebben jarenlang nauw met Boels samengewerkt en het is een bewijs van de kwaliteit van ons assortiment Loadall verreikers en graafmachines en de service van wereldklasse waarmee we deze waardevolle onderneming hebben veiliggesteld.”

Guy Cremer, bestuurder van de vloot van Boels, voegde hieraan toe: “Boels is een van de grootste verhuurbedrijven in Europa en we blijven jaar na jaar groeien door onze vloot uit te breiden met de beste uitrusting die beschikbaar is. Onze beslissing om JCB te kopen was gebaseerd op de kwaliteit en de efficiëntie van het product en de uitstekende aftermarket-ondersteuning die we in heel Europa van JCB ontvangen, Boels en JCB zijn beide familiebedrijven die veel gemeenschappelijke waarden delen en ik ben blij dat onze langdurige samenwerking voortduurt.”

Overig nieuws