Kiloutou breidt verder uit in Duitsland

Kiloutou heeft de overname bekendgemaakt van GL Verleih, specialist in verhuur van hoogwerkers, gevestigd in Duitsland. Dit is volledig in lijn met Kiloutou’s plan om het hele land te bestrijken.

GL Verleih NRW Keulen heeft een vloot van meer dan 100 hoogwerkers, tot 70 meter, en biedt werk aan 18 mensen. Het is gevestigd in Keulen, Noord-Rijnland-Westfalen.

Kiloutou verwierf eerder Starlift in 2016 en de Butsch Meier Group in mei van dit jaar, die beide ook toegangsspecialisten zijn. Het bureau, zijn teamleden en het managementteam zullen het Starlift-kantorennetwerk integreren met een merkverandering die de komende maanden zal plaatsvinden, aldus het bedrijf.

Olivier Colleau, CEO van Kiloutou, zei: “Deze acquisitie is volledig in lijn met de ontwikkelingsstrategie van Kiloutou in Duitsland, die erop gericht is onze posities in nieuwe regio’s met veel potentieel uit te breiden. Met deze aanpak hopen we snel het grootste deel van Duitsland te kunnen dekken met nieuwe overnames. We verwelkomen de 18 teamleden en leiders van GL Verleih NRW in de groep Kiloutou.”

Ondertussen zei Achim Seuren, managing director van GL Verleih NRW Keulen: “We zijn zeer verheugd met de overname van ons agentschap door de Kiloutou Group, die ons bedrijf in staat stelt om zich bij een groeiende groep aan te sluiten. Wij geloven persoonlijk in de ontwikkeling van Kiloutou, dat ons heeft doen besluiten actief het operationele management van het agentschap te ondersteunen. “

Overig nieuws