JLG modificeert LRT schaarhoogwerkers

De opgewaardeerde serie biedt een verfijnde joystickbediening plus controlesysteemupgrades die het systeem feedback geven om de aandrijfregeling te verbeteren. De linker en rechter stuurfuncties ontvangen nu ook vernieuwde digitale ingangen.

Ook zijn de prestaties van de nivelleercilinder verbeterd om meer nauwkeurigheid en snellere nivelleringssnelheden te leveren. De interface van de nivelleercilinder wordt verbeterd door een speciale nivelleringsfunctie te integreren binnen de huidige aandrijfschakelaar. Het 530LRT-model zal ook proportionele hefkleppen voor de bovenste en onderste hefcilinders gebruiken, voor een soepele, gecontroleerde proportionele stijging en daling.

“Onze klanten zijn op zoek naar schaarhoogwerkers met een hoog vermogen die meer werknemers, apparatuur en gereedschappen op het platform rond de werkplek kunnen vervoeren”, zegt Rafael Nuñez, senior productmanager, schaar- en verticale hoogwerkers, JLG Industries. “De nieuwste upgrades voor onze LRT-serie bieden een snellere service en extra duurzaamheid om klanten te helpen de klus sneller, veiliger en tegen lagere kosten te klaren.”

Overig nieuws