Expandable BV investeert in Genie Runabout

Expandable heeft onlangs twee GRC-12 hoogwerkers en een GR20 toegevoegd aan haar vloot om de montage van uitschuifbare opleggers beter binnen bereik te brengen.

Expandable ontwikkelt opleggers met een uitschuifbaar compartiment waardoor deze zeer inzetbaar zijn voor vele doeleinden. Voor de montage van deze opleggers was Expandable op zoek naar hoogwerkers die te gebruiken zijn in kleine ruimtes en vooral binnen. In samenwerking met HDW heeft Expandable de juiste hoogwerkers in kaart gebracht die aansluiten op de werkzaamheden en de behoefte die in het productieproces van de opleggers aanwezig zijn. De GRC-12 met werkhoogte van max. 5,66 meter en de GR20 met werkhoogte van max. 8 meter bleken de juiste aanvulling om tijdens werkzaamheden te ondersteunen.

Expandable is een nieuwe producent/verhuurder in de markt van uitschuifbare opleggers. Deze worden met name gebruikt voor hospitality tijdens evenementen, product roadshows en awareness campagnes maar ook als mobiel productiekantoor voor tv/ radio en als mobiel controlecentrum. De trailers hebben met hun 65m2 vloeroppervlakte een enorm laadvolume welke gerealiseerd wordt door een uitschuifbaar deel in de breedte.


Bron artikel

Overig nieuws