Klubb neemt Egi over

De Franse autohoogwerkerfabrikant Klubb heeft de Franse hoogwerkerfabrikant Egi overgenomen.

Egi is gevestigd in Les Ayvelles, in de buurt van Charleville-Mézières, Noordoost-Frankrijk en produceert volledig geïsoleerde brandweerhoogwerkers tot 65 meter. Er werken 35 mensen in een fabriek van 12.000 vierkante meter op een terrein van 17 hectare in de Ardennen. Tegenwoordig exporteert het bedrijf het grootste deel van zijn productie naar markten zoals Qatar, China en Chili.

Julien Bourrellis, CEO van Klubb, zei: “Deze overname stelt ons in staat op een hoog tempo geïsoleerde hoogwerkers te ontwikkelen, waar op veel internationale markten veel vraag naar is. We zullen ons kunnen positioneren in landen waar we nog niet aanwezig zijn en ons begeven op de exportmarkt.”

“EGI heeft zich gevestigd als een belangrijke speler op deze markt en we zijn trots om de continuïteit van deze activiteit te waarborgen. Klubb-dochter Nacelle Assistance & Services zal de Egi-producten in de toekomst blijven onderhouden en repareren. De technici worden al getraind in het onderhouden en repareren van Egi-producten.”

Overig nieuws