Nagano gaat wereldwijd met Pfeifer

Japanse hoogwerkerfabrikant Nagano Industries heeft het in Nederland gevestigde Pfeifer Heavy Machinery te Groenlo aangesteld als derde dealer voor de Europese en wereldwijde markten, na de eerdere bekendmakingen van dealers Vertimac in België en Becker Arbeitsbuhnen in Duitsland

Nagano legde in december 2017 voor het eerst contact met Pfeifer, specialist in tweedehands kranen en hoogwerkerapparatuur. Het werd gevolgd door een rondleiding door de Pfeifer-faciliteiten in Groenlo. Een woordvoerder van Nagano zei: “We hebben de technische staf ontmoet die ons liet zien dat ze over een goede technische en algemene kennis van alle hoogwerkermerken beschikken. Dus we hadden geen zorgen over hun technische vermogen om ons merk te ondersteunen. Gerrit Pfeifer en zijn team zijn erg gedreven en we zijn ervan overtuigd dat ze geweldige resultaten zullen behalen voor Nagano, niet alleen in Europa, maar ook op het wereldtoneel.”

Sterke partners

Sprekend over het partnerschap zei Pfeifer: “Het werd duidelijk dat Nagano en Pfeifer sterke partners konden zijn voor zowel Europese als wereldwijde markten. Na ons bezoek aan het hoofdkwartier van Nagano in Japan en het zien van hun productiefaciliteiten, waren we erg onder de indruk. Hun huidige en toekomstige rupshoogwerkers zijn het perfecte aanbod voor onze wereldwijde klanten en hun expertisegebieden.”

Het partnerschap werd officieel gemaakt met een traditionele Japanse ceremonie en de ondertekening van de dealerovereenkomst. “We zijn er trots op verbonden te zijn met Nagano en kijken uit naar een mooie toekomst samen”, voegde Pfeifer eraan toe.

Overig nieuws