Nieuwe Senior Vice President voor Cramo

Cramo Logo

Cramo heeft Mika Kouhi met onmiddelijke ingang benoemd tot Senior Vice President, fusies en overnames en bedrijfsontwikkeling. In deze rol rapporteert hij aan chief executive Leif Gustafsson.

Kouhi sloot zich aan bij Cramo in 2013 vanaf het Duitse bio-farmaceutische bedrijf Agennix in zowel Duitsland als de VS, daarvoor werkte hij bij GPC Biotech.

Sinds hij bij Cramo in Duitsland kwam, werkte hij in de ontwikkeling en turnaround van de Centraal-Europese activiteiten van Cramo, terwijl hij tussen 2015 en 2016 aan het hoofd stond van de financiële afdeling van Centraal-Europa. Hij werd in januari 2016 benoemd tot directeur business development.

Mika Kouhi

Chief executive Leif Gustafsson zei: “Ik ben zeer verheugd om Mika Kouhi te verwelkomen in het management team. Mika heeft een solide achtergrond in corporate finance en bezit hands on ervaring in de verhuursector. Hij is een bewezen leider, die het afgelopen anderhalf jaar een cruciale rol heeft gespeeld bij de uitvoering van de strategie door fusies en overnames. Mika is een belangrijke speler in onze Shape and Share groeistrategie waarbij fusie en overnames een centrale rol blijven spelen. Ik geloof dat Mika de juiste competentie en ervaring heeft om deze sleutelfunctie te besturen en verder te ontwikkelen.”

Overig nieuws